Identiteitsplaatje

Roestvrijstalen naamplaatjes

Dit handige naamplaatje met je eigen tekst is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal (antiallergeen). Het plaatje heeft afgeronde hoeken en wordt inclusief een zachte (afneembare) kunststof rand en een ketting geleverd.

Elk naamplaatje wordt inclusief ketting en met een gekleurde beschermrand geleverd.

Nu € 9,95 incl. BTW.
Klik hier en maak je eigen naamplaatje »

naamplaatje maken
De aluminium ketting is geschikt voor volwassenen en iets oudere kinderen. Volwassenen kunnen ook voor een roestvrijstalen ketting kiezen. De ketting van 40 cm voor jonge kinderen past in gesloten toestand niet over het hoofd en moet eerst los worden gemaakt. Al onze kettingen hebben een veilige breekspanning.
Klik hier voor veelgestelde vragen over naamplaatjes »

Wilt u een naamplaatje cadeau geven? Klik dan hier en bestel een waardebon »

naamplaatje maken
Veiligheid
Een naamplaatje met een naam en een telefoonnummer zorgen ervoor dat de ouders van een zoekgeraakt kind sneller gevonden kunnen worden. Omdat er maximaal 6 regels op een identiteitsplaatje passen kunnen eventueel ook belangrijke medische gegevens op het plaatje worden gezet.


 

Betalen
Onze naamplaatjes worden verkocht inclusief de ketting en een gekleurde rand. Om een snelle verwerking van de orders mogelijk te maken kun je alleen via iDeal of PayPal betalen. Andere Practiquette producten (dan naamplaatjes) kunnen eventueel op rekening worden besteld (dit is wel iets duurder).

Wil je een losse ketting bestellen? Dat kan voor € 6,-. Je krijgt bij het bestellen van een losse ketting een rode, blauwe en camouflage rand cadeau.POPULAIR
Naamplaatjes zijn in Nederland bekend geworden door Amerikaanse films. Politieagenten, militairen en hulpverleners in Amerika dragen vaak name tags. In navolging hiervan zijn ook veel sporters name tags gaan dragen.

Uiteindelijk werden de tags ook populair bij ouders van jonge kinderen. Kinderen vinden het leuk om hun eigen identiteitsplaatje te dragen en ouders geeft het een vertrouwd gevoel.

Maak nu je eigen naamplaatje »

Al onze prijzen zijn inclusief BTW!
©2020 Practiquette |  Algemene Voorwaarden |  Privacy |  Cookies |  Etiket bestellen |  Adresstickers | 
U vindt Practiquette in  Nederland en  België