Naamplaatje

Naamplaatje met je eigen tekst

Let op: de prijs is inclusief een ketting en een gekleurde beschermrand van (zacht) kunststof. Onze naamplaatjes worden gemaakt van roestvrij staal in de beste kwaliteit!

Elk naamplaatje wordt inclusief ketting en met een gekleurde beschermrand geleverd.

Maak nu je eigen naamplaatje »
Nu € 9,95.


naamplaatje maken

Een naamplaatje met je eigen tekst is meer dan een leuke accessoire. Naamplaatjes worden gebruikt door sporters, kinderen en professionals. Wil je een naamplaatje aan je kind geven? Kies dan voor de kindveilige ketting. Klik hier voor meer informatie over naamplaatjes.

Het plaatje wordt inclusief een (afneembare) kunststof rand en een ketting geleverd. De aluminium ketting is geschikt voor volwassenen en iets oudere kinderen. Volwassenen kunnen ook voor een roestvrijstalen ketting kiezen. De ketting van 40 cm voor jonge kinderen past in gesloten toestand niet over het hoofd en moet eerst los worden gemaakt. Al onze kettingen hebben een veilige breekspanning. Wilt u een losse ketting en extra beschermranden bestellen? Klik dan hier. Losse kettingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Nu € 9,95 incl. BTW.
Klik hier en maak je eigen naamplaatje » 

Onze naamplaatjes worden verkocht inclusief de ketting en een gekleurde rand. Om een snelle verwerking van de orders mogelijk te maken kun je alleen via iDeal of PayPal betalen. Andere Practiquette producten (dan naamplaatjes) kunnen eventueel op rekening worden besteld (dit is wel iets duurder).

Klik hier voor meer informatie over naamplaatjes »

Al onze prijzen zijn inclusief BTW!
©2020 Practiquette |  Algemene Voorwaarden |  Privacy |  Cookies |  Etiket bestellen |  Adresstickers | 
U vindt Practiquette in  Nederland en  België