Identiteitsplaatje

Veel gestelde vragen over naamplaatjes

Waar is mijn naamplaatje van gemaakt?
Je naamplaatje is gemaakt van roestvrij staal. De randen zijn netjes afgerond en iets dikker dan de rest van het plaatje en dus niet scherp. Omdat er anti-allergeen staal wordt gebruikt, hoef je niet bang te zijn voor allergische reacties.

naamplaatje maken

Wat is een kindveilige ketting?
Een kindveilige ketting heeft een lagere breekspanning en is daarom veiliger voor kinderen tot 10 jaar. Voor kinderen onder de 8 jaar is er een kortere ketting van 40 cm. Voor kinderen en volwassenen kun je kiezen uit een kindveilige aluminium ketting van 60 cm. Voor volwassenen is er ook een sterke ketting van roestvrij staal.

Waar is de gekleurde rand van gemaakt?
De gekleurde rand is van siliconen gemaakt en is daarom zacht. De rand is gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen.

identiteitsplaatje maken

In welke kwaliteit is mijn naamplaatje uitgevoerd?
Wij gebruiken alleen de beste en veiligste materialen. Elk naamplaatje wordt met grote zorgvuldigheid geproduceerd.

Is de tekst goed te lezen als ik een gekleurde rand aanbreng?
Omdat de gekleurde rand gemakkelijk kan worden verschoven of kan worden verwijderd, is het niet erg als er een deel van de tekst onder de rand valt.

identiteitsplaatje

Welke leestekens kan ik gebruiken?
Je kunt de volgende leestekens gebruiken: A t/m Z 0 t/m 9 . , - ' / & * @ ( ) +
Een identiteitsplaatje telt 6 regels en op iedere regel passen 15 leestekens, inclusief spaties. Alle letters worden als hoofdletter geplaatst en accenten boven de letters zijn niet mogelijk.

Betalen
Onze naamplaatjes worden verkocht inclusief de ketting en een gekleurde rand. De prijs is inclusief verzend en administratiekosten. Om een snelle verwerking van de orders mogelijk te maken kun je alleen via iDeal of PayPal betalen. Andere Practiquette producten (dan naamplaatjes) kunnen eventueel op rekening worden besteld (dit is wel iets duurder). De prijs voor andere producten is exclusief verzend- en administratiekosten.

Hoe kan ik mijn naamplaatje gebruiken?
Een naamplaatje is niet alleen erg leuk, maar vooral ook erg praktisch. Op vakantie of bij bezoek aan een pretpark is een identiteitsplaatje erg handig voor kleine kinderen. Met de gegevens op een identiteitsplaatje worden de ouders van een verdwaald kind snel gevonden. Tip: twee telefoonnummers zijn beter dan één. Gebruik als tweede nummer een vast telefoonnummer (met voicemail) of het telefoonnummer van familie of goede vrienden. Zo ben je ook bereikbaar als je mobiele telefoon het even niet doet.

Hoe wordt mijn naamplaatje bezorgd?
Het naamplaatje wordt als brievenbuspost bezorgd. Je hoeft dus niet thuis te zijn op het moment dat het naamplaatje wordt bezorgd.

Naar de algemene informatie over naamplaatjes »

Al onze prijzen zijn inclusief BTW!
©2019 Practiquette |  Algemene Voorwaarden |  Privacy |  Cookies |  Etiket bestellen |  Adresstickers | 
U vindt Practiquette in  Nederland en  België